Pizza Laboratory

Categorie : attracties catering faciliteiten
Genre : catering

Demo Materiaal: VIDEO1, VIDEO2

Met deze vrachtwagen kunnen wij op elke locatie pizza bakken.
Bij u thuis, een bedrijfsfeest, backstage catering, op de filmset of op de vereniging.
De wagen lijkt groot, maar omdat wij onze uitgifte balie aan de achterkant hebben, kunnen we overal staan!


Pizza Laboratory is een volwaardige pizza keuken op wielen.
In de wagen staan steenovens en alle benodigde (koel) apparatuur om pizza's te bakken op elke locatie.
In onze voorbereidings keuken in Amsterdam maken wij zelf het deeg en bereiden wij alle verse ingrediënten voor.
Ter plekke bakken wij de pizza's: kwaliteit, gezond én snel!

U kunt ons boeken voor uw bedrijfsfeest, schoolfeest, opening, evenement, huwelijk, festival of andere gelegenheid.
Wij hebben enkel een stopcontact met 220V nodig.
Wij kunnen bakken voor minimaal 50 tot maar liefst 500 personen, afhankelijk van de afstand vanaf Amsterdam.


Voor evenementen welke binnen plaatsvinden kunnen wij ons concept tevens zonder vrachtwagen toepassen.
Indien het niet mogelijk is de vrachtwagen binnen te zetten, kunnen we onze elektrische ovens en koelapparatuur los in een stand plaatsen.

De Afmetingen:

Lengte incl. uitgifte plateau: 11,80 mtr.
Hoogte van het dak: 3,70 mtr.
Hoogte van de plateau vlaggen: 4,40 mtr.
Breedte van de vrachtwagen: 2,55 mtr.
Breedte incl. uitgeklapte luifels: 4,15 mtr.

Het Menu:

pizza
Margherita: tomaat, mozzarella, basilicum
Pepperoni: tomaat, mozzarella, pepperoni
Bresaola: tomaat, mozzarella, bresaola, rucola, parmezaan, tomaat
Tartufo: tomaat, mozzarella, mascarpone, beenham, rucola, truffelsaus

Eventueel kunnen wij indien u dat wenst, naast pizza's, ook voor andere Italiaanse delicatessen zorgen:

brood
Focaccia prosciutto di Parma: met parma ham
Focaccia salame: met salame di Torres
Focaccia mozzarella: met tomaat en basilicum

bijgerechten (buffet)
Olijven
Italiaanse vleeswaren: dun gesneden prosciutto di Parma, salame, bresaola
Mozzarella di Bufala: met tomaat en basilicum
Insalata di rucola: met pijnboompitten, citroen, olijfolie, parmezaanse kaas

nagerechten
Eigengemaakt frambozen of citroen ijs

Naast pizza's kunnen ze ook het volgende verzorgen:
- Antipasti, salade, vers gesneden prosciutto
- Broodjes
- Drank (wijn, bier, fris)
- Nagerechten eigengemaakt sorbet ijs / chocolade
- Koffie (mobiele espresso machine met Illy koffie)


De Gezonde Pizza:

Björn is een mobiele pizzabakker.
Normaal gesproken wordt je pizza op bestelling via een scooter bezorgd, maar niet bij Björn.
Hij zet zijn hele toko naast je huis, op het door jou georganiseerde evenement of naast je handdoek op het strand.
Hierdoor kan je zelf zien hoe je pizza gemaakt wordt.
Björn heeft al op verschillende plekken in het land gestaan en brengt al reizend iets nieuws in de horecabusiness: de mobiele pizzatent, genaamd Pizza Laboratory.

Björn’s pizza’s zijn niet de kleffe happen die we gewend zijn.
Vol passie vertelt hij over zijn eigen pizzaontwerpen.
Na jarenlang geëxperimenteerd te hebben met verschillende verhoudingen, ingrediënten en vrienden als proefratten, is hij op het perfecte beslag uitgekomen.
Dit 150 gram wegende hoopje deeg krijgt een diameter van 25 centimeter en wordt daarna meteen ingevroren.
Tijdens een evenement worden deze bodems besmeerd en zullen er verschillende variaties zijn.

En wat maakt een door Björn gebakken pizza zo bijzonder dat mensen hun kant en klare maaltijdsalade van de AH thuis moeten laten liggen?
Hij vertelt dat zijn pizza’s professioneel zijn door de gebruikmaking van gezonde en verse ingrediënten, zoals beenham, mozzarella, olijfolie, vis en zeezout.
Geen fastfood dus, maar gezonder en minstens even snel op je bord.