Italian Entertainment is in eerste instantie ontstaan uit een grote Passie voor Italië. Mede door onze Italiaanse achtergrond was deze invulling een duidelijke en overtuigende keuze.

Na jarenlange ervaring in de evenementen en entertainment branche en al zoekende naar Italiaans Entertainment (en meer) voor onze opdrachtgevers, werd snel duidelijk dat er veel te krijgen is wat past in het thema Italië.
Nergens stonden echter al deze mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar, laat staan dat ze eenvoudig te engageren waren.

Het idee was geboren:
één aanspreekpunt waar men alle invullingen kan vinden voor het realiseren van een evenement, volledig gericht op het thema Italië.

De basis van Italian Entertainment And More is de website www.italianentertainment.nl waarin we overzichtelijk ons complete Italiaanse aanbod presenteren.
Door het toepassen van verschillende rubrieken is zeer snel een invulling te vinden welke aansluit op de wensen van de opdrachtgever.
De website wordt met enige regelmaat voorzien van nieuwe onderdelen zodat ons aanbod zeer gevarieerd en steeds completer wordt.

Wij zijn continue de markt aan het afzoeken naar nieuw entertainment, nieuwe acts, kortom nieuwe invullingen die goed passen in het thema Italië.
Op deze manier is het mogelijk om regelmatig met nieuwe en gevarieerde voorstellen te komen richting onze opdrachtgevers.

Altijd creatief, flexibel en compleet.

 

U zoekt voor uw partycentrum, restaurant, evenement,project, bijeenkomst, bedrijfsfeest of privéfeest een complete Italiaanse invulling?

Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Van de Italiaanse bands en muzikanten tot aan de theatrale gepassioneerde Italiaanse acts en opera optredens.

Maar ook voor de Italiaanse catering, aankleding en decoratie, de diverse workshops en proeverijen tot aan de noodzakelijke faciliteiten.

Wij hebben het allemaal in huis en via één aanspreekpunt kunt u uw Italiaanse thema compleet gaan invullen en realiseren.

En als het nodig is kunnen wij diverse organisatorische werkzaamheden en begeleiding op locatie voor u uit handen nemen zodat u tijd heeft voor uw core business en tijdens het evenement aandacht kunt geven aan uw gasten en bezoekers!

Kortom:
U zoekt een Italiaanse invulling, kijk dan snel op onze internetsite en laat u inspireren!

Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn en dat wij deel kunnen uitmaken van het doen slagen van uw Italiaanse thema project.

Distinti Saluti,

Alessandro Di Lella

Bekijk HIER een korte presentatie.