Antonella Barbella

Categorie : attracties catering faciliteiten
Genre : kok aan huis



De originele Italiaanse keuken bij U op locatie.
Italiaanse kookcursussen en workshops.
Privé kooklessen op locatie.
Kok en Catering op locatie.


De geheimen van de Cucina Italiana in uw eigen keuken:

Ik kom bij u thuis om u kookles te geven.
We beslissen samen welk gerecht u wilt gaan bereiden.
Ik neem alle ingrediënten mee en we beginnen samen te koken, stap voor stap uw favoriete gerecht.
Aan het einde van de les kunt u van uw eigen maaltijd genieten samen met uw vrienden!

Als u met meerdere mensen bent, of u wilt uw keuken niet vuil maken huren wij in Amsterdam een gezellige locatie gemaakt om kookles te geven.


Kok aan Huis:

Wat is uw vrije tijd u waard?
Wat is het plezier wat u hebt als u in uw eigen warme huis met vrienden en gasten een mooie avond beleefd zonder de bijkomstigheden van het koken, serveren en natuurlijk de afwas, waarbij u een fantastische maaltijd wordt geserveerd naar uw eigen wensen.

Voor een speciale maaltijd heeft men een lange bereidingstijd nodig.
Dit is iets wat men in een restaurant nooit zal bereiken.

Als ik bij u thuis kom en voor u kook bent u de enige klant, en kan u zodoende alle aandacht en passie geven die het koken verlangd speciaal voor u.

In uw eigen keuken.
Ik kook in uw eigen keuken.
Ik kook de maaltijd in uw keuken.
Ik kom met de ingrediënten en mijn kookspullen en begin met de voorbereidingen.

Hoe lang blijf ik?
Ik maak verschillende gerechten, allemaal met verse ingrediënten, dit duurt een aantal uren.
Als u met uw eigen dingen bezig bent, of als u dat wilt, kan ik voor u ook een aantal basis ingrediënten voorbereiden in mijn keuken, ik kan u ook alles kant en klaar brengen, zodat het alleen geserveerd hoeft te worden.
Aan het einde van de dag laat ik uw keuken achter met de fantastische geuren van een huisgemaakte maaltijd!


Menu voorbeeld Kok aan Huis:

ANTIPASTO FREDDO
Grilled zucchini rolls with dry tomatoes, buffalo mozzarella and basil with original Olive Oil from Abruzzo

ANTIPASTO CALDO
Portobello filled with fresch Italians herbs and Parmigiano cheese

PRIMO
Tagliatelle ai frutti di mare, with fresh seafood, cherry tomatoes and lemon

SECONDO
Cod fish in the oven with roasted potatoes, black olives, cherry tomatoes, rosemary, oregano, thyme and crispy bread

CONTORNO
Rucola salade and apples with chestnut honey

DESSERT
Ricotta mousse with pears and Montepulciano red wine sauce and cryspy almond cookies

APERITIVO WINE: Prosecco di Valdobbiadene

WINE: Trebbiano d'Abruzzo

DESSERT WINE: Muffato



Wijn Proeven:

Als Sommelier level 3, en als u dat wenst kunnen wij bij u thuis een wijnles introduceren.

U zult ontdekken dat u de appel kunt proeven in de wijn of dat een volle wijn tranen
achterlaat op uw glas.


Over Antonella:

Ik ben geboren in 1973, in Lanciano een klein stadje in Italië.
Omringd door prachtige bergen, meren en olijftuinen, wijngaarden en ongerepte natuur.

De passie voor het koken is mij bijgebracht door mijn moeder en niet te vergeten door mijn grootmoeder Sabina.
Geboren in een Italiaanse familie, opgegroeid met de warmte van Italië, kwam ik naar Amsterdam voor de liefde van mijn leven, mijn huidige man.