Bianculli Piano Show

Categorie : bands gezelschappen
Genre : crazy piano's show

Demo Materiaal: AUDIO1

Bianculli Piano Show: Thé interactive Piano Show
Meesterlijke feest act: piano/zang -contrabas/zang - drums/zang

Pianist/zanger Piero Bianculli zorgt samen met zijn drummer/zanger (Jens Kirpestein) en contrabassist / zanger (Boris Oud) voor een onvergetelijk muzikaal, interactief feest (der herkenning) !

You name it, they play it ! Dance Classics, TOP 40, Sing-along Hits, Warm Ballads, Swinging Caribbean, Vibrant Latin, Sweet Samba....100% Party!

De meesterlijke, talentvolle hypermuzikale Italiaanse pianist en zanger, is buitengewoon sympathiek, met een geweldige stem die kan klinken als die van Jamie Cullum en soms die van Eros Ramazotti!
Rauw, maar zuiver.

Piero is thuis in alle genres en verschillende talen: hij zingt niet alleen in het Engels, Frans en in het Nederlands, maar ook in zijn moerstaal: het Italiaans.
Dat maakt deze act ècht onderscheidend van de rest.
Naar voorbeeld van de succesvolle "Crazy Piano's " formule, overtreft de Bianculli Piano Show alles!

Dit Bianculli Piano Trio speelt een haast eindeloos repertoire van danceclassics, tot Italiaanse meeslepende ballads tot superswingende Caribische dansmuziek, latin, dance, samba, you name it, they play it!

Het publiek kan op de request-cards verzoeknummers indienen.
Ze schrijven het op en het trio speelt het. De zaal uit zijn dak!


Interactieve feest act, veelzijdig repertoire, avondvullend programma

Dit trio heeft een zeer breed repertoire en klinkt als een hele band.
Het is dus mogelijk om dit interactieve piano-bas-drum party trio een avondvullend programma te laten spelen, met opvulling van mechanische muziek in hun pauzes.
Ze spelen met veel enthousiasme en overtuiging, waarbij Piero Bianculli altijd interactie zoekt met het publiek.
Soms springt hij zelfs achter zijn vleugel / piano vandaan om met mensen te dansen of een vette percussieshow te geven met zijn drummer!


Trio bezetting kan uitgebreid worden met percussionist, zangeres , sax

Standaard komt het trio met dus met z'n drieën (voor maximaal 3,5 uur), maar dit partyconcept kan ook worden uitgebreid met een percussionist en/of saxofonist en/of zangeres etc..