Cantante Di Matrimoni

Categorie : klassiek traditioneel opera
Genre : aria's en opera

Demo Materiaal: VIDEO1

Il cantante sul suo matrimonio.

Levende muziek tijdens uw huwelijksceremonie is een prachtig middel om dat wat niet in woorden te vangen is uit te drukken, en met inzet van een professionele zangeres bent u ervan verzekerd dat op die momenten de juiste toon wordt gezet.

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt wordt u geholpen bij de keuze van uw Italiaanse muziek.
Er zijn verschillende mogelijkheden rondom verschillende thema’s en landen.
De muzikale begeleiders waar mee wordt samengewerkt zijn allen professioneel en kunnen naast de begeleiding van de zang ook de overige muzikale onderdelen van de kerkdienst of burgerlijke ceremonie voor hun rekening nemen.
Desgewenst wordt er contact opgenomen over de beschikbaarheid van een instrument ter plaatse en overige mogelijkheden in kerk of standhuis.

Kortom, op de dag zelf heeft u geen omkijken meer naar de live muziek.
Alles is doorgesproken, voorbereid, en klaar om u en uw gasten momenten van bezinning, vreugde en ontroering te bezorgen.


Italiaans repertoire:
O Del Mio Dolce Ardor, Caro Mio Ben, Intorno Al Idol Mio, Se Tu M’Ami, Amarilli Mia Bella, Luci Care, Deh Vieni, Rivevete, Secondate, O Mio Babbino Caro.

Kortom: veel Arie Antiche, Ave Maria, Puccini e.d.


Deze impressie van het repertoire zijn solo stukken of duetten en kunnen worden begeleid door orgel, piano of harp.
Er kan gekozen worden uit maximaal 4 stukken.

Het is ook mogelijk om een collega-zangeres mee te nemen waardoor er ook uit een groter repertoire van duetten geput kan worden.


Met harpiste Petra Rosa wordt het duo ‘La Primavera’ gevormd.
Naast religieus repertoire, geschikt voor een kerkelijke viering, beschikt dit duo over een prachtige programma bestaande uit 18e eeuwse Italiaanse liefdesliederen.
Deze Arie Antichue hebben een meer operatesk karakter en dragen bij aan een gepassioneerde en stijlvolle sfeer met een zomers randje.
Zeer geschikt voor een ceremonie in de buitenlucht of op historische locaties.