Dolomiti Pizza Workshop

Categorie : kunst culinair cultuur
Genre : pizza workshop

PIZZA WORKSHOP VOOR KINDEREN

Voor kinderen van 5 t/m 14 jaar organiseert Dolomiti een speciaal verjaardagsfeestje.
De feestjes worden begeleid door Mario de pizzabakker.
Duur van het programma is 1.5 uur. Een workshop Italiaanse pizza maken voor kinderen bestaat uit minimaal 8 kinderen en maximaal 20.

Hierbij ga je vanaf de basis een eigen pizza maken. En als de pizza helemaal klaar is, gaan we met ze allen aan tafel. Na afsluiting een heerlijk dessert: Italiaans ambachtelijk ijsje uit eigen keuken.

Verder kan het feestje worden uitgebreid met een cake taart of ijstaart. Prijs in overleg.


EN VOOR VOLWASSENEN!

Voor de volwassenen organiseert Dolomiti een speciale workshop. De workshop pizza maken word begeleid door Mario de pizzabakker.

Tijdens deze workshop leer je alle stappen van het proces, van het bereiden van het deeg tot het vervaardigen van de perfecte Italiaanse pizzabodem. Aan het eind van de avond ken je het recept van de beste Italiaanse deeg, het geheim van een geweldige Italiaanse saus en technieken voor het maken van de perfecte Italiaanse pizzabodem. We maken gebruik van de beste verse ingrediënten. Je zult versteld staan van je eigen talent.

Duur van het programma is 2.5 uur. Een workshop Italiaanse pizza maken voor volwassenen bestaat uit minimaal 8 personen en maximaal 20.

Hierbij ga je vanaf de basis een eigen pizza maken. En als de pizza helemaal klaar is, gaan we met ze allen aan tafel.

Inclusief welkomsthapje (focaccia) met diverse tapenades.
Consumpties zijn op basis van nacalculatie.