Ferrari Verhuur (B)

Categorie : attracties catering faciliteiten
Genre : auto huren

Demo Materiaal: VIDEO1

De 355 Spider wordt wel eens de mooiste Ferrari ooit genoemd … zeker in het obligate rood met beige leder interieur.

We laten aan u de beoordeling, maar kunnen alvast verklappen dat weinig andere wagens dermate sensationele prestaties koppelen aan een ongelooflijke portie drama en emotie.

De 3,5 liter V8 ontwikkelt 380 PK (zelfs iets meer vermits er een sportuitlaat ‘van fabriek af’ gemonteerd werd) en produceert bij elk toerental een andere sound : van diepe bas tot schel Formule 1-gekrijs.
Pure verslaving !

Graag laten we u delen in deze passie. We bieden u verschillende formules aan :


Ferrari-Doop:
We komen u of een familielid, een vriend, ... thuis, op kantoor (ook tijdens de middagpauze of na de werkdag) of enig andere locatie ophalen voor een ritje.
Alhoewel het in principe niet mogelijk is om zelf te rijden, laten we dat – afhankelijk van verkeers- en weersomstandigheden – wel eens toe, maar altijd onder onze begeleiding.
Indien u meerdere mensen uitgenodigd heeft (bv. n.a.v. iemands verjaardag), dan kan u ieder van hen om beurt laten meerijden.
Op die manier kunnen we de prijs nog wat drukken, vermits er uiteraard maar sprake is van één enkele verplaatsing vanuit onze standplaats Berchem/Antwerpen.


Event Hosting:
Om een feest of enig ander evenement (bv. fotoreportage) luister bij te zetten, kan de Ferrari ingezet worden als ‘decoratie’.


Huwelijk:
Alhoewel het in- en uitstappen iets minder vlot verloopt (zeker voor de bruid met lange sleep ...), is de Ferrari wél de ideale partner om uw huwelijk op de meest exclusieve manier te bezegelen.
Zo kunt u de laatste zeg maar 500 meter naar adres bruid, kerk, gemeentehuis, feestzaal, ... zelf rijden.

Omdat het uiteraard moeilijk te voorspellen is wat voor weer u mag verwachten op uw huwelijksdag, bieden we ook de optie ‘double reservation’ aan.
U kunt ook een Maserati Quattroporte Automatica Sport GT boeken, samen met de Ferrari.
We reserveren beide wagens voor u en u kunt zelfs de dag voorafgaand aan de huwelijksdag nog beslissen welke wagen u wenst in te zetten.
Uiteraard kan u ook beide wagens effectief inzetten, maar dan betaalt u uiteraard iets meer.