Italiaanse Marktkraam

Categorie : attracties catering faciliteiten
Genre : marktkramen en decoratie

Deze marktkraam in Italiaanse stijl is voor vele toepassingen inzetbaar.

Naast het presenteren van uw Italiaanse producten (food en non food) is hij ook uitermate geschikt om te worden ingezet als buffet uitgiftepunt.

De marktkraam is 2 meter breed en het werkblad heeft een diepte van 1 meter.
Door de totale diepte van de marktkraam van 2 meter kan men vanachter het werkblad de producten presenteren of het buffet begeleiden.

Ook is het mogelijk om het werkblad in de lengte richting van de kraam te plaatsen zodat er iets meer ruimte ontstaan voor het plaatsen van extra losse producten op de grond.

De marktkramen worden altijd geleverd in sets van 2 stuks.
In de basis worden ze voorzien van een Italiaanse styling en diverse decoratieve materialen.
Het uitgebreidere decoratiepakket bestaat ondermeer uit diverse extra groen voorzieningen en wat grotere losse decoratie stukken.

Deze Italiaanse marktkramen zijn uitermate geschikt om een Italiaans pleintje mee in te richten van waarachter de lokale ondernemer bijvoorbeeld haar Italiaanse producten presenteert en verkoopt of voor het houden van Italiaanse proeverijen maar ook de Italiaanse Cateraar kan op deze manier haar producten sfeervol presenteren.

Natuurlijk is het mogelijk om deze Italiaanse marktkraam om te zetten in een ander landen-thema zodat ook een Franse of een Engelse marktkraam mogelijk is.

De marktkraam is zowel binnen als buiten (alleen bij mooi weer) te gebruiken!