Italiaanse Mergel En Icecarving

Categorie : kunst culinair cultuur
Genre : workshop carving

Wij bieden een ruim assortiment aan Mergel en Icecarving workshops, die op locatie verzorgd kunnen worden op elk niveau.

Kwaliteit en creativiteit zijn de pijlers van elk programma.


Professionele mergel en ijsbeeldhouwers begeleiden de workshops en dagen u uit uw grenzen te verleggen en uw eigen kunstwerk van mergel of ijs te vervaardigen.

Van eenvoudige objecten tot een Venetiaanse Gondel, de Toren van Pisa, Mediterrane Wijnkoelers en 3-D sculpturen, in het Italiaanse thema, naar uw eigen idee.

De workshops zijn uitermate geschikt als teambuilding activiteit, waarbij de teamleden gezamenlijk werken aan één project, zoals bijvoorbeeld het Colosseum.
En bij de prijsuitreiking komt het Italiaanse thema weer aan bod d.m.v. een Italiaanse IJstaart, een fles Italiaanse Wijn o.i.d.

Maar ook als originele activiteit tijdens een personeelsfeest zijn deze workshops uitermate geschikt!


De duur van de mergelworkshops varieert, afhankelijk van welk programma u kiest, van 1 tot 2,5 uur.

De Ice workshops worden afgesloten met een Prosecco uit een IJsglas en de Mergel workshops worden afgesloten met een glas Italiaanse wijn.

Het is ook mogelijk om foto’s te maken van de deelnemers die in een Italiaans kader worden geplaatst op onze website met eventueel het bedrijfslogo.

Voor binnenlocaties zal het workshop team maatregelen nemen om de vloer te beschermen.
De locatie moet goed toegankelijk zijn voor alle materialen en gereedschappen!

Het is ook mogelijk om de diverse workshops voor kinderen te organiseren.Daarnaast is een Mergel en/of IJscarving demonstratie, natuurlijk in het Italiaanse thema, een prachtige trekker voor uw evenement.
De mergel demonstraties zijn uitermate geschikt als activiteit in winkelcentra of publieksevenementen.

De demonstraties zijn echte publieksmagneten en kunnen met een beetje creativiteit enorm aan meerwaarde winnen.
Door na afloop een tentoonstelling te verzorgen gedurende dagen of weken, met na afloop de verkoop van de mergel sculpturen, al dan niet voor een goed doel.
Veel publiciteit is dus mogelijk!

Ook zijn het publieksmagneten op bedrijfsfeesten, waarbij het vervaardigde kunstwerk na afloop van het evenement een permanente plek kan krijgen in bijvoorbeeld in het kantoor van het bedrijf.
Het combineren van demonstratie en workshop kan vaak een goede optie zijn.

De duur van de demonstratie wordt bepaald door thema en grootte maar ligt doorgaans tussen 3 en 6 uur. Afhankelijk van het budget kunnen er natuurlijk meerdere beeldhouwers gelijktijdig actief zijn!