La Vita E Bella

Categorie : klassiek traditioneel opera
Genre : traditionele muziek

Zanger/gitarist Antonio Manzone en accordeonist Angelo Indaco vormen het akoestisch muziekensemble "La Vita é Bella".

Hun rijk repertoire bevat Romeinse en Napolitaanse liederen.
Maar ook Italiaanse en Internationale evergreens, hedendaagse pop en dansmuziek, Siciliaanse Tarantella’s (dansliederen uit b.v. de Peetvader) of wat meer recente muziek uit de jaren '50 en '60.
Liefhebbers komen aan hun trekken door hun interpretatie van stukken uit Federico Fellini filmen en muziek van Paolo Conté.
Tevens ontbreekt het ook niet aan moderne toppers als Eros Ramazotti of Laura Pausini.

Het duo is akoestisch en mobiel maar treedt desgewenst ook op met geluidsinstallatie voor de wat grotere partijen en/of vanuit een podium.

Het akoestisch karakter, de entertainende toch altijd correcte benadering naar het publiek en het muzikaal vakmanschap van deze Italiaanse 'virtuosi' maken het de ideale act voor alle soorten evenementen en
uiteraard, daar waar een Italiaans tintje is vereist.

La Vita é Bella houdt van bruiloften, bedrijfsevenementen, presentaties, zalencentra, voelt zich bij u thuis of in een restaurant en dat over heel Nederland.

Over heel Europa!

Over de hele Wereld...!!!

Trio La Vita E Bella

Angelo, Giuseppe en Carmelo Indaco komen uit een zeer muzikale Italiaanse familie.
Hun basis word gevormd door accordeon, toetsen, gitaar, mandoline, percussi en prachtige zang.
Uiteraard kunnen zij ook akoestisch en mobiel optreden.
Hun repertoire omvat o.a. Napolitaanse klassiekers als: o solo mio, torna a surriento en funiculi funicula, maar ook hits van A. Bocelli en L. Pavarotti.
Uiteraard hebben zij ook een scala aan modern repertoire zoals Eros Ramazotti, Zucchero en Cocciante Sincerita en niet te vergeten klassieke songs als volare, marina, ciao ciao bambina, buonasera signorina, come prima en veel meer.