Mephistos Spectacular Pianoshow

Categorie : bands gezelschappen
Genre : crazy piano's show

Demo Materiaal: Video1


Lo Spettacolo del Signor Mefisto

Een zinderende, interactieve muziekshow vol kleur, passie en plezier. Zing mee!

Met namen als Najib Amhali en Crazy Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist / toetsenist en zanger.

Met Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow presenteert hij nu zijn eerste eigen avondvullende theaterprogramma.


Ú bepaalt voor een groot deel wat Mr. Mephisto en zijn band ten gehore zullen gaan brengen.
U krijgt als hooggeëerd publiek voor aanvang van de voorstelling pen en papier en Mephisto’s Crew haalt uw verzoekjes tijdens de voorstelling op.

U geeft aan of u Eros Ramazzotti wilt horen, of Zucchero Fornaciari, of Laura Pausini, maar ook Nederlandstalige liedjes van bijvoorbeeld landgenoot Marco Borsato of internationale hits in alle stijlen: Rock, Pop, Dance Classics of iets uit de Top 40…
Teveel om op te noemen.

Zelfs Italiaanse dialecten en volksliedjes behoren tot de mogelijkheden!

Zo wordt iedere voorstelling van Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een unieke ervaring waarbij u luidkeels mee mag zingen….

Nee… zal zingen!

Centraal in deze show staat natuurlijk Mr. Mephisto (Alexander Broussard), een duivels personage, die vanaf de spectaculaire opkomst tot en met het slotakkoord het publiek voert langs de muzikale krochten van de aarde, waar muziek en vermaak centraal staat.

Hij wordt daarin bijgestaan door een bont gezelschap… zo is Mr. Hyde gedurende de hele show zijn trouwe metgezel op drums, raast The Joker met zijn gitaar als een dolle over het podium, geeft zangeres Madame Medusa zich in maar liefst vier verschillende gedaantes aan uw over, en verheft Dr. Faustus het bespelen van een saxofoon tot een duivelse wetenschap…

Daarnaast wordt Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door speciale acts, zoals percussionist Rafiki die u zal betoveren en hypnotiseren met de meest exotische ritmes.

En circusacts.

Een oogverblindende jongleurs act en twee indrukwekkende acrobaten.
Als icing on the cake wordt u door de Gloss Dancers getrakteerd op een fantastische dansshow…

Dit alles maakt van de Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een onvergetelijke muzikale en visuele ervaring!