Sulla Visita Da - Cor Leone E Maria Gracia

Categorie : acts theater varieté
Genre : ontvangst act

Op bezoek bij ………

De arriverende gasten worden bij de deur ‘Bien Venuto’ geheten door Cor-Leone en zijn vrouw Maria-Gracia.

Hoewel zij volslagen verrast en overdonderd zijn door het onverwachte bezoek en de voltalligheid van uw gasten, zijn ook Maria en Cor volgens goed Italiaans, Siciliaans gebruik zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.

Uw gasten worden dan ook ‘’warm’’ door hen onthaalt en meteen in de familie opgenomen, zij accepteren echter geen afwijzingen en kunnen moeilijk omgaan met kritiek.
Wij raden uw gasten daarom wel aan om volgens Italiaanse traditie alle uitnodigingen en aangeboden gerechten te accepteren.
Tegenstribbelen of afwijzen wordt niet licht opgenomen en kan een andere ongewenste afloop van de avond inhouden.

Gedurende de avond worden uw gasten getrakteerd op traditionele heerlijkheden uit Maria’s keuken die zij vol overgave en met liefde voor u bereid, geen enkele moeite.
‘’Samen’’ met het catering personeel zullen zij de smaakpapillen van uw gasten verwennen met tongstrelende en verfijnde Italiaanse gerechten en andere heerlijkheden op een met de opdrachtgever, locatie en catering vooraf bepaald tijdstip.
Alles uiteraard onder bezielende en vakkundige begeleiding van Maria en Cor.
Het is tenslotte ‘’la casa nostra’’ niet waar.

Er is geen ontkomen aan, u zult zich magisch aangetrokken voelen tot het voedsel, de pasta, de vino, de mensen en het weldra ontstane, warme familiegevoel.
Uw gasten zullen beladen en overspoeld worden met de hartelijkheid en gulheid van Cor en Maria, aan niets zal het hen ontbreken en het komt uiteindelijk tot een apotheose, wanneer er wederzijds en onderling levenservaringen, familiegeheimen en verlangens worden uitgewisseld.
Harten worden gelucht, hier en daar wordt er wat geschuifeld op Italiaanse muziekklanken en gaan de voetjes van de vloer.
Tenslotte is het goed om te bewegen na uitgebreid te hebben genoten en de innerlijke mens tevreden te hebben gesteld.
Qe La Vita e Bella, No ?


Dit alles in een gemoedelijke authentiek Italiaanse atmosfeer waarin uw gasten van het éntrada via de antipasti, primi e secondi tot aan dolci, il caffè en l’uscita (het uitzwaaien van uw gasten bij de uitgang), het Bertolli-gevoel zullen beleven…………..Eventuele presentatie van b.v. programma, de inhoud en opstelling van het buffet, introduceren van speeches en evt. verder entertainment en/of artiesten, speciale gebeurtenissen zoals b.v. jubilarissen, mededelingen van huishoudelijke aard etc. kunnen door dit echtpaar desgewenst en indien voorbereid worden uitgevoerd.
Logistieke begeleiding van uw gasten vanaf l’entrata tot l’uscita.
Uitdelen van zogenaamde ‘’Give-aways’’ aan de uitgang is ook mogelijk.

Fotografie: Pepijn Leupen